Hamburger menu icon

Milieuvignet Frankrijk

  • Officiële Franse milieuvignet
  • Geldig in alle milieuzones
  • Voorkom boetes met deze klever
  • Dit milieuvignet is onbeperkt geldig
19,95

Green Truck  Beschikbaar

EAN: 8719326992204

  • Green checkmarkTijdelijk Milieuvignet binnen 48 uur

Dit product bestaat uit 1 × Milieusticker Frankrijk (4,76) en 1 × Vignette Crit’Air Aanvraag Service (15,19)

Stap 1 Vul het plaatnummer van uw voertuig in*

Stap 2 Vul het chassisnummer (VIN) in* (17 karakters)

Stap 3 Type brandstof*

Stap 4 Upload scan/fotokopie: voorkant inschrijvingsbewijs*

Stap 5 Upload scan/fotokopie: achterkant inschrijvingsbewijs*

Stap 6

Geen printer thuis? Of inkt/toner of papier op? Meer informatie
Ontvang een afdruk van het tijdelijke milieuvignet via Bpost
Meer informatie

Stap 7 Voeg toe aan winkelmand*

SKU: 1 Categorie: Tag:



Milieuvignet Frankrijk

Zoals in veel andere Europese landen is het in veel Franse steden verplicht om een milieuvignet te hebben. Het niet hebben van deze klever kan resulteren in een boete of zelfs een rijverbod.

Sinds 1 juli 2016 is er in Frankrijk een wetgeving van kracht genaamd Crit Air, waarmee Franse steden en departementen milieuzones in kunnen stellen. Het doel van deze wetgeving is het terugdringen van de luchtvervuiling in Frankrijk. Om de milieuzones in te komen en een boete te voorkomen, dient u een Ecovignet Frankrijk voor uw voertuig aan te vragen.

Het bestellen van een milieusticker is door de Franse overheid behoorlijk lastig, daarom hebben we deze website in het leven geroepen. Voor slechts € 19,95 nemen wij het hele proces voor u uit handen!


Vignette Crit'Air

Binnen 48 uur ontvangt u van het Ministère de la Transition Ecologique et Solidaire een elektronische factuur van de aanvraag (.pdf). Dit is ook de bevestiging dat de milieusticker daadwerkelijk uitgegeven wordt. De coupon onderaan het leverbewijs kunt u gebruiken als tijdelijke milieuvignet Frankrijk. Aansluitend stuurt de Franse overheid u de fysieke klever per post toe. Onze ervaring leert dat dit twee tot zes weken duurt, in sommige gevallen zelfs sneller. Wij kunnen hier helaas geen invloed op uitoefenen.

Koop een milieusticker Frankrijk bij een tankstation:
Het is niet mogelijk om de milieusticker te kopen een tankstation, het GWK-agentschap of het tolhuis. Zelfs niet bij ons op kantoor.


Certificat-air.gouv.fr

De milieusticker voor Frankrijk (Ecovignet Crit’Air) is voor 4,51 euro te verkrijgen via de officiële website certificat-air.gouv.fr. Wij ervaren echter dat mensen hier moeite mee kunnen hebben omdat de website niet in het Nederlands is, er specifieke voertuig informatie nodig is voor de aanvraag of problemen ondervinden bij het uploaden van het kentekenbewijs. Daarnaast kan er alleen met krediet kaart betaald worden. De vignette Crit’Air aanvraag service is bedoelt als bestelhulp; wij nemen wij de aanvraag uit uw handen en doen de aanvraag voor u.


Ecovignet bestellen

VignetBestellen.be is een bestelhulp die voor Belgische voertuigbezitters bemiddelt bij het verkrijgen van een Milieusticker Frankrijk, Milieusticker Duitsland en het Vignet Zwitserland. Wij nemen de aanvraag uit handen zodat u de officiële raamsticker(s) via Bpost ontvangt.


Whatsapp button