Hamburger menu icon

Wegenvignet Zwitserland 2024

  • Geldigheid: 1.12.2023 tot en met 31.01.2025
  • Voor alle voertuigen tot 3,5 t.
  • Wij leveren in gans België
  • Bestel online en bespaar tijd bij de grens
49,95

Green Truck  Beschikbaar

EAN: 7640115510235

  • Green checkmarkDelivery within one week

Kies een jaar:

Maak een keuze:

Dit product bestaat uit 1 × Vignet Zwitserland 2024 (44,00) en 1 × Verwerkingskosten Wegenvignet Zwitserland 2024 (5,95)

Step 1

Verwijder eenvoudig stickers van uw voorruit.Vignet krabber nodig?Informatie

Step 2 Add to basket:*

SKU: 144 Categorieën: , Tag:Vignet Zwitserland

In Zwitserland is het hele jaar door een vignet vereist voor alle motorvoertuigen met een gewicht tot 3,5 ton op alle snelwegen en rijkswegen in klasse 1 en 2. Als u een aanhanger of caravan heeft, dient u een extra klever aan te schaffen.

Koop bij ons het Zwitserland vignet voor 2024 en ga goed voorbereid op weg. De boete voor het rijden zonder Autobahnvignet in Zwitserland bedraagt € 120,- plus de aanschaf van een nieuw vignet.

Laat het officiële vignet voor vertrek naar uw huis sturen en vermijd lange wachttijden bij de verkooppunten aan de grens.


Zwitserse Vignetplicht

Dit vignet is geldig van 1 december 2023 tot 31 januari 2025 en is nu beschikbaar als pre-order!
Vanaf 1 december zijn er elk jaar nieuwe stickers beschikbaar. Ze zijn 14 maanden geldig. De stickers gekocht in december 2023 zijn dus geldig tot eind januari 2025. De klever wordt binnen 5 werkdagen na bestelling geleverd (soms 10 werkdagen in het hoogseizoen).

De tocht door de volgende tunnels is niet bij de vignetprijs inbegrepen: Grote St. Bernhardtunnel en Munt la Schera. Hiervoor moet rechtstreeks een speciaal toltarief worden betaald.

Plak het vignet direct na ontvangst op
Alleen een geldig, onbeschadigd vignet, geplakt aan de binnenkant van de voorruit buiten de donkere strook, levert het bewijs van correcte tolbetaling.

Het gebruik van snelwegen en autowegen zonder een geldig vignet dat op de juiste wijze op het voertuig is aangebracht, wordt beschouwd als een overtreding van de wet op de openbare weg en wordt bestraft met een boete van 200 Zwitserse frank plus de aankoop van een nieuw jaarvignet.


Vignetten online kopen

VignetBestellen.be is een bestelhulp die voor Belgische voertuigbezitters bemiddelt bij het verkrijgen van een Milieusticker Frankrijk, Milieusticker Duitsland en het Vignet Zwitserland. Wij nemen de aanvraag uit handen zodat u de officiële raamsticker(s) via Bpost ontvangt.


Whatsapp button