Hamburger menu icon

Een milieuvignet online bestellen

11-05-2022
Deel dit bericht:

Hebt u uw vakantiebestemming bepaald? Dan is het tijd om de milieuvignet te bestellen. Dit gaat heel gemakkelijk online.

Milieuvignet Duitsland bestellen

Voor Duitsland vult u uw persoonlijke gegevens in, aangevuld met het voertuigidentificatienummer (VIN). Dit nummer vindt u op het kentekenbewijs. Bent u van plan om ook nog naar Zwitserland of Oostenrijk te gaan? Dan kunt u direct het benodigde tolvignet mee bestellen. Ook accessoires als speciaal plakfolie voor uw Duitse milieusticker, een handige vignetkrabber en veiligheidsvesten kunt u direct bestellen.

Duitse Milieusticker nodig?

Nu aanvragen

Milieuvignet Frankrijk bestellen

Voor Frankrijk vult u uw persoonlijke gegevens in, aangevuld met een kopie of scan van uw kentekenbewijs. Ook tijdens het bestellen van uw milieusticker voor Frankrijk krijgt u extra opties aangeboden. Zo kunt u bij uw milieusticker speciaal plakfolie voor de Franse milieusticker bestellen. Ook alcoholtesters en veiligheidsvesten kunnen hier besteld worden. Denkt u er over om verder te reizen richting Zwitserland of wilt u via Duitsland terug? Bestel dan uw tolvignet voor Zwitserland of een milieusticker voor Duitsland in één moeite door.

Franse Milieusticker nodig?

Nu aanvragen
Deel dit bericht:

Inlichtingen of hulp nodig?

Onze klantendienst staat voor u klaar.
Bel 078 484 311 of e-mail naar info@vignetbestellen.be

Whatsapp button